بنات روشه
اهلا وسهلا بكم فى منتداكم بنات روشه
ونرجوا منكم التسجيل حتى تستمتعوا بالمنتدى معا
الاداره



 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 الجلاش باللحمة المفرومة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
avatar

انثى
عدد المساهمات : 640
تاريخ التسجيل : 07/09/2009
العمر : 29

مُساهمةموضوع: الجلاش باللحمة المفرومة   الإثنين أكتوبر 05, 2009 12:32 am

الجلاش باللحمة المفرومة
1-نعصج اللحمة زي ما اتفقنا ونسيبها على جنب
2-ندهن صينية بالزيت ونبدا نفرد الجلاش فى الصينية وندهن بين كل طبقتين جلاش زيت
3-بعد ما نفرد نص عدد الجلاش هنحط التعصيجه ونكمل الورق بنفس الطريقة نرص الطبقات فوق بعض وبين كل طبقتين ندهن زيت علشان الورق ما يلزقش قى بعضه
4-بعد ما انتهينا من الورق كله هنضغط عليها بادينيا كويس اوى ونقطعها بالسكينة قبل ما ندخلها الفرن مربعات
5-هندخل الصينية الفرن على نار هاديه لحد ما نحس ان الجلاش بدا ينشف
6-هنخلط فى طبق نص كوب لبن+نص كوب شوربة +معلقة سمنة بلدي او قشطة +بيضة+ملح+فلفل اسود
7-اول ما الجلاش يبدا ينشف هنطلع الصينية من الفرن ونصب عليها الخليط ده وندخلها الفرن تانى لحد ما تشرب الخليط وتتحمر
8-هنطلعها من الفرن ونسيبها تهدى شوية وبعدين نعيد تقطيعها*تانى وتتقدم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://banatrewsha.own0.com
 
الجلاش باللحمة المفرومة
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بنات روشه :: منتديات روشه طحن :: مطبخ البنات الروشه-
انتقل الى: